Kunej Vino & Čokolada

Cesta prvih borcev 40, 8280 Brestanica

Na Kunejevi domačiji v Brestanici žubori. Star vodni izvir hladi degustacijo in je glasbena spremljava mehurčkom, ki pozdravijo s pokom, potem ko so bili kar deset let v družbi kvasovk. Gostje pridejo zaradi čokolade, potem pa se zaljubijo v vina. Ali pa pridejo na vinsko pokušino, potem pa se naučijo topiti in oblikovati čokolado. Ker imajo eni raje vino, drugi pa čokolado, so pri Kunejevih vsi srečni.

Na Sremiču ima mladi gospodar Aleš ob zidanici in pod stoletno tiso takšne vinogradniške lege, da so jih že trapisti cenili, v čokoladnici v Brestanici pa dela  njegova portugalska žena Emanuela takšne praline in čokolade, da jih cenijo tudi suha in vrhunska vina. 
 

Zakaj obiskati Kunej Vino & Čokolado?


Vino in čokolada sta znani par, toda šele v ustih, ne pa že v steklenici … Čokoladno vino? Ne, pač pa Kunejev ”ChocolatImpérial”! Obisk na Kunejevi domačiji v Brestanici se začne s pokušino v Aleševi vinski kleti ali s čokoladno delavnico v Emanueliničokoladnici. Ob zidanici na Sremiču pa se po sprehodu do stare tise prijetno zavleče ob stari stiskalnici ali na terasi. Vina so lahko z mesninami ali s čokoladami, čokolade pa so lahko z vini ali v vinu.
 

×

Košarica

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×