Restavracija Tri lučke

Sremič 23, 8270 Krško

Tukaj si rad! Vesel in zadovoljen si, ker so Tri lučke lepe, prijazne in gostoljubne, vse to pa na tako udoben način, da so (res) oaza! Ker so tako blizu, pa vseeno tako zgoraj, nad vsem, v miru, naravi, sredi vinogradov, s širokim razgledom. Tri lučke toliko nudijo in znajo tako razvajati, da so v užitek!

Ob četrttisočletja stari vinski preši sredi moderne jedilnice, ki gleda v hišni vinograd, in sredi vinogradov na Sremiču, ki se strmo dvigujenad Savo in Krškim, je vse na enem mestu, od porok do bazena, od poslovnežev do dobrojedcev, od lokalnega izleta v naravo do luksuznih počitnic v vinogradu, od degustacijskega menija s svetovljansko vinsko spremljavo, do mesnega žara z zelenjavnimi in celo veganskimi presenečenji.
 

Zakaj obiskati restavracijo Tri lučke?


Tri lučke niso le za svate, ki sta jih z izbiro lokacije razveselila ženin in nevesta, in tudi ne le za lokalce, ki se med sprehodom na Grmado ustavijo zaradi stare slave in lepega razgleda, temveč tudi za Vas, saj so kot ”oaza v objemu vinskih trt”, ki lep izlet nagradi s chefovim menijem.

Sedežev znotraj

160 + 20

Sedežev zunaj

30 + 20

Prenočišč

18

Vinskih etiket

80 - 100
×

Košarica

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×