Restavracija Ajda
V Sevnico, ki je znana po salamah, frankinji in Melaniji, je potrebno čez Savo zaviti tudi zaradi Ajde, ker v njej ne pogrešamo presenečenj in znanega chefa, saj najdemo znane okuse, vendar na prepoznaven, Ajdin, fini način. Tako je v Ajdi ravno prav, ker je za kosilo, kar imam rad, in za večerjo, kar si želim. Zato je fižol s krompirjem (kot) ocvirkovka, narezek (kot) sevniška pokušina, hišni njoki (kot) presenečenje, Melanija pa (kot) razstavljena!
Zakaj obiskati Restavracijo Ajda?
Gost v Ajdi ni le dnevno sit, temveč mu Ajda ponuja zatočišče, ko si vzame čas, povabi, se skrije, praznuje, ko želi, torej, več, ne kot vsak dan. Pri tem pa mu je enako pomembno oboje, da mu Ajda dovoli ostati v območju udobja, a ga vseeno ”prisili”, da pride v čevljih, ne v natikačih, da jé v hodih, ne stoje, in da plača rad le nekaj več, ne nerad le nekaj manj. Zato pojdite v slaščičarno Julija, ker je tako mestna, toda s podeželskim šarmom, v hotel Ajdovec, ker je tako udoben, toda z luksuznim poročnim apartmajem, in v restavracijo Ajda, ker je za srček, toda za tako velik kot si sami želite!