Gostilna Repovž
Ko ti prenovljeni Repovž z velikih pladnjev postreže tako fino, toda gostoljubno, se zaljubiš! V pastelne barve, s katerimi se tako lepo ujemajo stara voščila za dober tek na novi keramiki. V do tal pogrnjene mize, na katerih je še lan sočen in hrustljav ter okusen in vrhunski. V košare za kruh, vseh barv in oblik ter na stropu, da skupaj s siti dišijo po žitni ekološki kmetiji. In v črno-bele generacije na steni, ker so pravnuke in vnukinje tako navdušile, da nam vsi skupaj kuhajo, pečejo, pogrinjajo, točijo in prinašajo eno za drugo toliko vrhunskih, toda le domačih dobrot.
Zakaj obiskati Gostilno Repovž?
Repovž zabeljen stročji fižol z ocvirki, jagenjčkov ragu, piščančji ajmoht, štruklje v juhi, snežene kepe, pohane šnite, ocvrte miške spremeni tako izvirno, kreativno in vrhunsko, da jih takoj prepoznaš, saj si še vedno na kmetiji, kjer spoznavaš vedno večjo družino, njeno pridnost, prizadevnost in gostiteljski talent, zato v njihovih presenečenjih tako uživaš, da so še najbolj radovedni želodci veseli!