Gostilna Jež

Jagnjenica 12, 1433 Radeče

Kje je Jagnjenica? Tam, kjer je Gostilna Jež! Zato jo hitro najdite na zemljevidu, da boste uživali pristno, lokalno, domače in po Ježevo: babičino skorjo kruha v beli kavi, mamine zeljne krpice z domačo kuro in telečje možgane, ki jih je ata tako rad jedel. Ježev meni je sicer v hodih, toda ti na mizo prihajajo v povorki in tako kot si jih je sin zamislil.
To je še vedno gostilna z letnico 1905, toda četrta in peta generacija Martinčičev v njej ustvarjata kulinarično doživetje, ki pristnosti dodaja nadokus, lokalnosti razgledanost, domačnosti pa Ježeve mehke in okusne bodice!
 

Zakaj obiskati Gostilno Jež?

 
Če tudi vse poješ in popiješ, ne boš končal pod mizo, temveč boš tudi na koncu vesel. Če tudi izbereš vse hode, ne boš plačal preveč, sploh pa ne, da se ne bi še raje vrnil. In četudi ima Jež kar tri srčke, ki so znak vrhunskosti, ta pa je znak izvirnosti in kreativnosti, je Ježeva kulinarična dogodivščina za njegove goste predvsem udobna. Jež je tudi z degustacijskim menijem predvsem gostilna, ki je pristna, lokalna in domača! Ne, ne moreš si želeti še več.

×

Košarica

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×