Turistična kmetija Grobelnik

Podvrh 39, 8292 Zabukovje

Grobelnikova vinogradniška kmetija je že od 1872 in že od 1991 je tudi turistična. Vsa vina, naravni sadni sokovi, žganja in hrana rastlinskega izvora so zato z lastne kmetije. Nad 150 let staro kamnito vinsko-spominsko sobo s trgovino vin in domačih kulinaričnih izdelkov so turistične sobe, ob vinski kleti pa sta še dva apartmaja.
Skozi kmetijo vodi cesta, a se ne pelje mimo, ker se tam vsak ustavi. Že tabel je toliko, da si je treba vzeti čas, kaj šele vse to, na kmetiji, v kleti, vinogradu, sadovnjaku, na njivah,   kolesu, večerji, počitnicah, doživeti. Doživetje pri vinogradniku in vinogradniška pojedina pri vinski svetovalki!
 

Zakaj obiskati turistično kmetijo Grobelnik?


Na turistično kmetijo gremo, ker je tako kot doma, a ne pri nas, temveč pri njih. Grobelnikovi temu dodajo še obilje svojih posebnosti, od gostoljubja gostiteljice, vinske svetovalke, kuharice, animatorke, gospodinje, gospodarice, mame in babice, do vin iz stare kleti, ki so z začetka Bizeljsko-Sremiške vinske ceste, in iz nove, ki se sicer še gradi, a so iz nje že vina in grozdni sokovi nove generacije.

×

Košarica

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×