Slaščičarna Julija

Trg svobode 1, 8290 Sevnica

Julija je tako drugačna zato, ker ni kafič… V Julijo se gre sicer na kavo, po kruh ali za malico, toda iz nje se ne gre, ne da bi se posladkal z dobro torto. V tem je Julijin čar!
Če bi bila le (torta) Melanija, bi turistov prehitro zmanjkalo, Sevničani bi se je prehitro naveličali, Trebnje pa je sploh ne bi spoznalo. Tako pa v Juliji nikoli ne veš, kaj te čaka. In se ti nikamor ne mudi, ko čakaš, kaj še pride. Katera pa je najboljša? V tem je skrivnost Julijinega uspeha - ker najboljše ni!
 

Zakaj obiskati Slaščičarno Julijo?

 
Slaščičarna Julija je kavarna, v kateri se v Sevnici vse dogaja. Tukaj se ob sladkanju srečuje, druži, izbira, kupuje, kramlja, smeji, opravlja, ogleduje, skriva, razkazuje in ljubi. Julija je družabno življenje Sevnice, ki je zaradi Julije lepša, modernejša, mlajša in slajša. Julija je razlog, da Sevnica ni le Melanija!
Zato je potrebno Julijo, ki je na najboljši lokaciji in v najboljšem hotelu, ima najbolj barvite, mehke in udobne fotelje, ki imajo najlepši razgled na najdaljšo in najbolj sladko vitrino, obiskati zaradi navdiha. Nuša in Julija ga imata za torte, vi, kajne, pa za to, da si vsak dan polepšate z lepim in sladkim.

×

Košarica

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×