Evrosad tržnica

Cesta 4. julija 134, 8270 Krško

Saj jabolka prodajajo vsi in povsod. A niso vsa jabolka enaka in ni isto, kje in kako jih kupimo. Prav v tem pa je Evrosad specialist! To ni le tržnica jabolk, čeprav boste o njih izvedeli, videli, spoznali največ, temveč ima največji prodajalec sadja in zelenjave v Sloveniji praktično sredi nasada butičnotržnico, na kateri v ”hladni verigi” ponuja najboljše pridelke in izdelke iz Posavja, vse v znamenju Okusov Posavja: sveže-okusno-lokalno.
 

Zakaj obiskati Evrosad tržnico?

 
Evrosadova tržnica omogoča tudi pogled v zakulisje - koliko truda je potrebnega za vsak sadež, kako se jabolka hladijo v vakuumu, kako in kolikokrat računalnik vsak sadež slika, koliko zabojev potrebuje vsaka letina, kako sadje potuje na drugi kontinent. In zaradi tega je edinstvena!

To ni le prodajna, temveč tudi proizvodna tržnica, s tem pa tudi ni le razstavna, temveč tudi izletniška in zato učna! Ker ponuja najboljše iz Posavja, ni le Posavje v malem, temveč Posavje v velikem, oziroma najboljšem, zato se na njej oskrbujejo tudi najboljši posavski chefi.

×

Košarica

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×